15 Decembrie 2021: Oportunități de completare a pregătirii profesionale pentru maramureșeni

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype

ASSOC oferă cel puțin o oportunitate de completare a pregătirii profesionale pentru maramureșeni, organizând cursuri gratuite pentru adulți.

Motivele pentru învățare continuă sunt nenumărate, iar acestea au ca rezultat nu doar îmbogățirea CV-ului, ci și posibilități de angajare pe posturi în care se cer diferite competențe. Așadar, chiar și cei care au terminat studiile gimnaziale sau liceale în urmă cu mai mulți ani au șansa să se înscrie la cursurile organizate de ASSOC prin proiectele derulate.

Unii au profitat deja de oportunitate și au reușit să finalizeze cu succes cursurile de competențe digitale organizate prin proiectele “Învățare continuă, o decizie bună pentru carieră!” și “Sprijin pentru creșterea nivelului de calificare al angajaților”, iar în prezent se formează grupele pentru seriile următoare.
Cei care doresc să se numere printre cursanți pot completa chestionarul din link ?
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfQBIaj09YI00…/viewform
De asemenea, în afara cursurilor de competențe digitale, ASSOC organizează și altele, iar informații suplimentare se pot obține prin mail assoc@assoc.ro. Solicitările sunt direcționate spre rezolvare unei echipe care oferă îndrumare și recomandări în ce privește oportunitățile de învățare existente pe piață.