21 Decembrie 2021: Recompense profesionale și recompense materiale

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype
Darul pe care și l-au făcut participanții la prima serie din cursul de tâmplar organizat prin proiectul “Sprijin pentru creșterea nivelului de calificare al angajaților” este o diplomă de calificare, pe care au obținut-o cu multă muncă, dar și ambiție. Atât pentru participanți, cât și pentru membrii echipei de proiect a fost o provocare.
Pentru primii provocarea a constat în găsirea timpului necesar cursului, pe lângă obligațiile de serviciu și cele familiale, iar penttru ceilalți, aceea de a le oferi suficiente motive și de a-i însoți în parcursul lor școlar. Satisfacția este, așadar, a tuturor.
Pe lângă recompensa profesională, care le oferă un nou statut pe piața muncii celor care absolvă un curs de calificare, respectiv o nouă abilitate celor care finalizează cursuri de inițiere, participanților li s-a rezervat și o surpriză, pentru că, în prag de sărbători, echipa de proiect s-a gândit să le ofere câte un dar și a pregătit pentru ei pachete de folos pentru masa de Crăciun și Anul Nou.
Cei care doresc să se numere printre cursanți pot completa chestionarul din link ?