16 Februarie 2022: Variante oferite angajaților care doresc să urmeze diverse cursuri

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype

Nevoia de învățare continuă, chiar și la vârstă adultă, nu poate fi ignorată, pentru că doar în acest fel poate veni progresul societății, dar și prosperitatea fiecăruia dintre noi.
Argumentele în privința importanței învățării sunt nenumărate, iar, în prezent, certificarea cunoștințelor fie prin diplome de studii, fie prin simple certificate, este importantă atâât din punct de vedere al dobândirii unei calificări suplimentare, cât și de recunoaștere a cunoștințelor nou dobândite, mai ales că în ultima vreme se pune tot mai mare accent pe acest aspect.
Echipa proiectului “Sprijin pentru creșterea nivelului de calificare al angajaților” oferă variante angajaților care doresc să urmeze diverse cursuri, unele dintre ele fiind oferite gratuit. Formarea profesională, respectiv evaluarea și certificarea competențelor profesionale în rândul angajaților contribuie la reducerea şomajului, sărăciei şi excluziunii sociale și îmbunătățește competenţele populaţiei, în vederea creşterii ocupării forţei de muncă şi a productivităţii muncii, ceea ce poate avea ca efect și o creștere economică a României.