18 Martie 2022: Proiectul „Sprijin pentru creșterea nivelului de calificare al angajaților” oferă oportunități pentru oricine este dornic să avanseze.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype

Cu ocazia fiecărui curs organizat de echipa proiectului de „Sprijin pentru creșterea nivelului de calificare al angajaților” ASSOC, apar din ce în ce mai mulți doritori, deducând cu bucurie că interesul pentru învățare este în creștere graduală la nivel local.
Fie că este vorba despre îmbunătățirea competențelor în domeniul tehnologic, sau de dezvoltarea abilităților practice, proiectul oferă oportunități pentru oricine este dornic să avanseze.
În urma frecventării acestor cursuri, sunt mereu sesizate numeroase îmbunătățiri atât în viețile participanților, cât și în societate.
Înrădăcinarea încrederii în sine, șanse mai mari de încadrare pe piața muncii, locuri de muncă cu o remunerație mai generoasă și chiar creșterea economiei la nivel local, sau chiar național sunt doar căteva dintre avantajele unei societăți educate și interesată de propriile performanțe profesionale.
Sperăm ca acest entuziasm să se mențină în continuare, iar cursanții să plece de la fiecare ședință de formare niște oameni mai împliniți decât la început.