22 iunie 2022: Trebuie să profităm de fiecare șansă pe care ne o oferă viața

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype

Viața ne scoate în față șanse de care e bine să profităm. Ideal ar fi să avem suficientă maturitate și intuiție încât să nu ratăm nicio oportunitate. Se întâmplă însă ca așteptările noastre să fie mai mari, dar nici atunci nu trebuie să dezarmăm, ci doar să așteptăm ceva mai bun.
În fiecare zi mai învățăm câte ceva, dar lecțiilor care ni le servește viața trebuie să le adăugăm și cursuri oficiale, fie că sunt școlare, profesionale sau nonformale.
ASSOC derulează programe educative, iar astăzi despre succes s-a discut cu o parte dintre angajații companiei Optibelt. Aceștia au fost angrenați într-un curs de calificare derulat prin proiectul “Sprijin pentru creșterea nivelului de calificare al angajaților”, iar în ultima perioadă au fost dispuși să își sacrifice din timpul liber ca să reia învățatul și examenele. Pentru unii a fost o șansă pe care au așteptat-o, pentru alții a apărut în mod neașteptat, dar, în mod cert, cu toți cei prezenți au profitat de oportunitatea dobândirii unei calificări suplimentare printr-un curs gratuit.
Ne-ar bucura ca peste câtva timp, când vor privi înapoi, cu toții să se gândească la faptul că au făcut bine bine și că timpul investit în ei nu a fost de prisos. Până la urmă: orice oportunitate acceptată este echivalentă cu mai multe oportunităţi refuzate.
Activitatea s-a derulat în cadrul proiectului “Sprijin pentru creșterea nivelului de calificare al angajaților”, derulat cu finanțare europeană și despre care se găsesc detalii la https://sprijinlacalificare.assoc.ro/