15 iulie 2022: Pe lângă investițiile tehnice, sunt importante și cele în resursa umană

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype

Nu doar investițiile tehnice contează, ci și cele în resursa umană, iar managementul companiei Optibelt Power Transmission s-a arătat deschis la oportunitatea implicării angajaților în activități de formare profesională și dezvoltare personală pe care ASSOC le-a propus pentru aceștia.

Mai multe cursuri de creștere a competențelor salariaților s-au organizat la compania din Tăuții Măgherăuș. Colegii din ASSOC implicați în activități au apreciat de fiecare dată receptivitatea oamenilor, care sunt conștienți că fiecare informație nouă primită este un câștig personal.
Chiar și prin contribuția echipei din cadrul proiectului “Sprijin pentru creșterea nivelului de calificare al angajaților”, conducerea companiei este mai aproape de obiectivele propuse în acest an.

Potrivit informațiilor publice, având ca sursă un articol recent din ziarul 2MNews (https://tinyurl.com/yxaac5m7), în 2022, Optibelt Power Transmission a alocat circa 10 milioane de euro pentru dezvoltare, achiziționând alte trei noi linii de producție și finalizând o nouă hală de producție (de 6.400 de metri pătrați, finalizată la 31 martie 2022), fapt care va duce, estimează conducerea companiei, la o creștere cu peste 12% a cifrei de afaceri, până la 70,4 milioane de euro.