22 august 2022: Fiecare zi este o zi bună pentru discuții!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype

La fiecare întâlnire din cadrul proiectului #sprijinlacalificare aducem în discuție cât de important este să continui să înveți pe tot parcursul vieții.
📓Orice curs de calificare reprezintă un câștig din punct de vedere profesional. Fie că e nevoie de o calificare pentru job, despre dezvoltarea unei pasiuni sau o schimbare a domeniul de activitate, un curs de calificare aduce mult mai multe beneficii. ☑ O calificare poate reprezenta un avantaj într-o oportunitate, poate aduce posibilități de a explora o zonă nouă, de a încerca noi experiențe, de a ieși din zona de confort, de a fi pregătit pentru noi provocări.
ℹ️Astfel de discuții au fost organizate în cadrul proiectului “Sprijin pentru creșterea nivelului de calificare al angajaților”, al cărui obiectiv constă în creșterea participării la programele de formare profesională continuă, cu accent pe adulții cu un nivel scăzut de calificare și persoanele cu vârsta de peste 40 ani din zone rurale defavorizate, respectiv îmbunătățirea accesului egal la învățarea pe tot parcursul vieții.