15 septembrie 2022: Fiecare participare la cursurile de formare profesională înseamna noi perspective

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype

📝  Cursul de dobândire de noi competențe reprezintă o metodă de perfecționare care te poate ajută să acumulezi noi cunoștințe și abilități. Acest aspect îți poate oferi avantajul de a avansa la locul de muncă și să te îndrepți către oportunități profesionale mai avantajoase.

➡  La întâlnirea din cadrul proiectului #sprijinlacalificare au participat și angajați Aramis Group , întâlnire în cadrul căreia ne-am dorit să evidențiem importanța formării profesionale și a participării la programele de formare profesională continuă.

Am încercat să le explicăm beneficiarilor că este necesar să vedem cariera mai mult ca pe o călătorie, decât o destinație, aceasta fiind un traseu care presupune multă muncă dar și învățare continuă.

💡  Pentru dezvoltarea personală și profesională este important să avem o atitudine deschisă spre a învăța  constant și a profita de fiecare ocazie ce se ivește. Participarea la cursuri care ajuta la dobândirea de noi competențe nu fac altceva decât să deschidă noi perspective în carieră.